Tips

Het bezoeken van Amsterdam Kookt is natuurlijk een hele ervaring op zich. U zult uw ogen uit blijven kijken naar alle faciliteiten die wij u te bieden hebben. Twee dagen lang hoeft u zich niet te gaan vervelen op het gebied van gerechten, drankjes, activiteiten en workshops.
We hebben een aantal tips bij elkaar verzameld om u een zorgeloos bezoek te kunnen garanderen. Wanneer u onze tips opvolgt kunt u optimaal gebruik maken van de beste service en leukste faciliteiten!

Tegoed Kaart

Schaf via de website een tegoed card aan om zo de drukte te kunnen ontwijken. Via de website kunt u het bedrag vooraf bepalen, zodat u gegarandeerd bent van een snelle transactie op locatie. Elke foodtruck heeft zijn eigen scanner, waar u alleen de kaart tegenaan hoeft te houden om te kunnen betalen. Bij elke truck vindt u twee wachtrijen bij de kassa, 1 voor pin en cash transacties en een speciale tegoed card kassa. U bent zelf verantwoordelijk voor het opbergen van de kaart. Amsterdam Kookt is niet verantwoordelijk voor het verlies of diefstal van de kaart en kan daardoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Parkeren

Uw auto parkeren nabij het Amstelpark is mogelijk gemaakt door tientallen verschillende parkeerplekken om het gebied heen. Speciaal voor onze bezoekers wordt er geen parkeertoeslag berekend, mits u uw entreekaart aan onze parkeerwachters kunt aantonen. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zowel de tram als trein stoppen beiden tegenover het park. Vanaf Centraal Station Amsterdam zal een pendelbus worden ingezet die u voor de ingang van het festival zult afzetten. Deze pendelbus rijdt elk half uur vanaf 12:00 tot 21:00 tussen het station en Amsterdam Kookt. Daarnaast kunt u ook kiezen om gebruik te maken van één van de Amsterdamse taxi’s die op u bij de entree van het festival zullen wachten. Genoeg mogelijkheden voor een zorgeloze dag!

Pin faciliteiten

Pinnen is bij elke foodtruck mogelijk, waardoor u zich niet zorgen hoeft te maken over het pinnen van cash geld. Mocht u toch liever geld op zak willen hebben, kunt u gebruik maken van de daarvoor bestemde pinautomaat. De pinautomaat kunt u direct bij binnenkomst aan de rechterkant van de ingang vinden. Wilt u uw tegoed card opladen? Dan kunt u terecht bij de balie naast de pinautomaat waar u vriendelijk wordt geholpen door één van onze Amsterdam Kookt medewerkers!

Programma

Amsterdam Kookt zult rijk gevuld worden met een fantastisch programma, bestaande uit verschillende optredens en kleine concerten. Download nu de app van Amsterdam Kookt om direct op de hoogte te zijn van onze timetable. Naast muziek gelegenheden bieden wij u ook diverse workshops aan, welke ook allemaal terug te vinden zijn in onze applicatie. Open de app eenvoudig door u in te loggen op onze gratis WiFi “Amsterdamkookt” om ten alle tijden verbonden te zijn. Batterij van uw telefoon leeg? Laadt hem dan op bij één van onze phone stands en u kunt met een gerust hart de dag weer verder komen! Voor de concerten geldt dat u ruim op tijd aanwezig moet zijn i.v.m. aantal beschikbare plaatsen.