Live Music

Een festival is niet compleet zonder live muziek en om deze reden hebben wij natuurlijk alles tot in de detail verzorgd. Over smaak valt niet te twisten en daar zijn wij bij Amsterdam Kookt ook erg bewust van. Op het festival zullen wij u daarom entertainen met verschillende artiesten en muziekstijlen. De verschillende area’s zullen elk omgetoverd worden met een bijzonder thema. In de Whiskey Area zult u foodtrucks tegenkomen met een vintage vibe waar vanaf 20:00 Jazz performances gegeven zullen worden. In de Sparkle area kunt u genieten van hoogwaardige champagnes tezamen met de live band “Hotel Cha”. Het gehele programma zult u op de dag zelf kunnen downloaden via onze speciaal ontwikkelde applicatie voor op uw smartphone.

Van populaire bands tot aan nieuw en aanstormend talent, op Amsterdam Kookt laten wij u een variërend programma zien met de meest bijzondere artiesten. Elke week zullen wij op onze social media kanalen een aantal artiesten bekend gaan maken met een korte beschrijving. Hieronder hebben wij een aantal van onze favorieten alvast voor u beschreven!

Jazzy Noises

In de Whiskey Area zal om 21:00 het Amerikaanse duo “Jazzy Noises” onze bezoekers een uur vermaken op het gebied van de mooiste jazz sounds. Zij staan onder andere bekend om het nummer “Firefly” en de hit “Modern City”. Speciaal tijdens Amsterdam Kookt zullen zij u gaan verrassen met een nieuwe release van het meest recente album “Basic Thoughts of You”. Na het optreden is het ook mogelijk om de album direct op het festival aan te schaffen. Jazzy Noises zal zowel op zaterdag als zondag hun vocale talent aan ons tonen, dus niet getreurd wanneer u 1 dag van Amsterdam Kookt zal missen.

DJ Trello

Bekend van onder andere “High Spin” en “Take the Road”, zal de Nederlandse DJ Trello u gaan verrassen met de beste mixes van het afgelopen jaar. DJ Trello, oftewel Mark Janssen, zal dan ook de afsluitende act zijn van het festival in combinatie met een grote vuurwerkshow. Het einde van de avond wordt gegarandeerd een groot succes en zult u laten dansen tot in de late uurtjes. Maak daarnaast ook nog eens kans op een Meet & Greet door dezelfde dag nog mee te doen met de DJ Trello actie in samenwerking met de Heineken bar in de Smokey Area. Vul daar uw gegevens in en wie weet staat u ‘s avonds oog in oog met de beste DJ van Nederland!

Ms. Country Dust

Zorgt countrymuziek er voor dat uw voeten van de vloer gaan? Dan adviseren wij u om het optreden van Ms. Country Dust zeker bij te gaan wonen. Bekend van haar eerdere performances tijdens het voorprogramma in de Ziggo Dome en haar grote hit “Hey Demi” weet zij keer op keer volle zalen te trekken. Haar ongebruikelijke manier van zingen zorgt voor een unieke twist in haar nummers en dat maakt haar bijzonder en authentiek. Ms. Country Dust is vanaf 20:00 te vinden in de Farmer Area achter de VIP Lounge. Ook is het mogelijk om een Meet & Greet te winnen met Ms. Country Dust. Meldt u aan in de Smokey Area en maak kans op een echte ontmoeting!