Food Trucks

Amsterdam Kookt heeft een hoogwaardige reputatie kunnen opbouwen mede dankzij alle deelnemende foodtrucks. Tijdens de selectie houden we rekening met een aantal belangrijke punten die onze visie en de waarde van het concept weten te versterken. Dit jaar kunnen wij u een foodtruck portfolio aanbieden van meer dan honderd deelnemende restaurants en mobiele trucks. Om het zo gevarieerd mogelijk te houden, hebben wij besloten om alleen voor unieke concepten te kiezen met diverse Internationale keukens. Van Aziatische gerechten tot aan Entrecotes van echte grillmasters; Bij Amsterdam Kookt zal er niets ontbreken en nodigen wij u graag uit tot het verkennen van onze exclusieve selectie. Om alvast een voorproefje te geven, hebben wij hier een aantal van onze foodtrucks uitgelicht.

Oyster Club

De Oyster Club is momenteel het meest vooruitstrevende oester foodtruck van het afgelopen jaar. De foodtruck is herkenbaar aan zijn metalen grove kleur in combinatie met het zwarte Oyster Club logo. Neem plaats aan één van de tafels en laat u zich verrassen door het assortiment die zij te bieden hebben. Met een groot aanbod van diverse heerlijke oesters mogen zij zich absoluut de specialisten noemen op het gebied van seafood. Vers gevangen en rijk van smaak maken deze oesters het zeker waard om eens te proberen. Geen liefhebber van oesters? Ook daar heeft de Oyster Club een oplossing voor dankzij het aanbod van gezonde side dishes die apart te bestellen zijn.

Sushi Palms

De bestaande Sushi Palms restaurant heeft een mini variant gecreëerd in een gloednieuwe truck en zal zich voor de eerste keer gaan bevinden op een food festival tijdens Amsterdam Kookt. Het aanbod van Sushi Palms is spectacular, dankzij de biologische producten die zij in de sushi verwerken. Sushi Palms biedt een aantal van hun iconische gerechten aan, waar zij door de jaren heen bekend om zijn geworden. Sake de Saré en Roll a Tras ontbreken dus zeker niet op de kaart! Wanneer u bekend bent met het concept van het restaurant in Amsterdam Oost, zult u waarschijnlijk erg blij worden van de foodtruck. Inclusief palmbladeren, doet de truck u meteen weer aan een tropische Azië denken vol met roze en groene kleuren.

Tony’s BBQ Grill

Voor de echte vleesliefhebbers kunnen wij met trots Tony’s BBQ Grill aan het publiek presenteren. Van grote stukken gemarineerde ribben tot aan biefstukken van hoogwaardige kwaliteit; bij Tony’s BBQ Grill komt elk stuk vlees aan bod. Het concept is ook erg fijn door het gebruik van de Green Egg Barbecue gecombineerd met groot vuur en gebruik van speciale aromatische kolen. Neem plaats op één van de robuuste leren banken en geniet van de warmte en het uitzicht van de grill meisters. Ook is er gedacht aan vegetarische gasten en zijn er een paar vegetarische opties beschikbaar met vleesvervangende biefstukken.

Vega Garden

Voor onze vegan bezoekers kunnen wij de veganistische truck Vega Garden aanbieden. Met een menu bestaande uit veganistische gerechten weet Vega Garden zich gemakkelijk van de andere trucks te onderscheiden. Leer de echte veganistische keuken kennen en laat u inspireren door het gebruik van producten en de combinaties hiervan. Ook is het mogelijk om hier een workshop bij te wonen, waar u alles zult leren over veganistische keuzes maken en het koken van bepaalde groenten in combinatie met het maken van gezonde keuzes.