ETORO en Betalingsmogelijkheden Bitcoins

Amsterdam Kookt staat bekend om innovatie en technologie en wij doen er alles om aan dit te kunnen waarborgen. Zo lopen wij ook voor het gebied van betalingsmogelijkheden in vergelijking met andere food truck festivals. Dit jaar introduceert Amsterdam Kookt voor het eerst de mogelijkheid om met Bitcoins te betalen! De ontwikkeling voor dit idee is ontstaan door een samenwerking met het trading bedrijf etoro. Op het platform van dit bedrijf kunnen traders terecht voor het aanschaffen of verkopen van cryptocurrencies zoals bijvoorbeeld Bitcoins. Nederlanders staan bekend om een grote interesse in deze markt, wat er naar toe heeft geleid dat wij van Amsterdam Kookt hier iets mee wilden gaan doen. De huidige technologie van cryptocurrencies heeft ervoor gezorgd dat steeds meer bedrijven deze betalingsmogelijkheden aanbieden, inclusief Amsterdam Kookt!

Hoe werkt het precies? Helaas is het niet mogelijk om op het event zelf uw Bitcoin transacties te regelen, het is dus nodig om dit vooraf via internet te doen. Zoals we al op onze website beschreven hebben, is het mogelijk om via onze website een tegoedkaart aan te schaffen. Een tegoedkaart is in het leven geroepen om transacties tijdens het event sneller te laten verlopen. Door middel van het scannen van uw kaart kunt u uw betaling gemakkelijk en snel voltooien. Tijdens het aanschaffen van deze kaart kunt op onze website de tegoed ook opwaarderen door middel van Bitcoins. Ook het laten uitbetalen van uw restbedrag kan simpelweg in dezelfde valuta eraf gehaald worden. Dit betekent dat u niet uw hele tegoed hoeft te besteden tijdens het event, maar alleen wat u zelf nodig vindt. Etoro biedt u ook aan om via de tegoedkaart meer Bitcoins aan te schaffen. Zo kunt u dus ook uw andere valuta uit laten betalen.

Wij mogen ons het eerste food festival noemen dat transactie mogelijkheden aanbiedt aan bezoekers en hier zijn we dan ook erg trots op. Amsterdam Kookt kijkt er dan ook erg naar uit hoeveel tegoed kaart houders gebruik gaan maken van deze optie. Dit kunnen wij gemakkelijk bijhouden via een uitgebreid systeem wat wij hebben geïmplementeerd. Als er door meerderheid gebruik wordt gemaakt van Bitcoins, zullen wij dit volgend jaar ook aanbieden. Daarnaast zijn wij ook van plan met andere organisaties dit op meerdere festivals uit te proberen. Amsterdam Kookt gelooft in de ontwikkeling van de virtuele munt en willen dit op zoveel mogelijk manieren supporten en onze steun aan Nederland laten zien. Wij hopen hiermee de ontwikkeling in Nederland verder te stimuleren en de virtuele munt de norm van ons land te maken.

Bent u geïnteresseerd in het gebruik maken van de Bitcoin betalingssysteem? Dan raden wij u ten zeerste aan om een tegoedkaart aan te schaffen. Bent u nog niet bekend met cryptocurrencies en trading? Dan kunt u alle informatie en basisstappen terug vinden op de website van etoro, de grootste trading platform van dit moment. Zij staan bekend om een professionele team van medewerkers die u graag helpen met de vervolgstappen van het process. Daarnaast bieden zij genoeg e-tools aan om u kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrencies.